BelNieuws

21 juni 2017

BelNieuws 21 juni 2017


St.-Jansprocessie

laren Het St.-Jansfeest vindt komend weekend plaats.

Het processiefeest wordt zaterdag 24 juni om 17.00 uur ingeluid. Om 19.00 uur vindt in de basiliek het Openingslof plaats, met uitstalling van het Allerheiligste en de Zegen. In deze viering gaat pastoor Jan Vriend voor. De muzikale medewerking wordt verzorgd door de Cantorij. De basiliek blijft open tot 20.30 uur. Om 20.00 uur wordt de processieroute met rijtuigen gereden.

De zondag van 25 juni start om 07.00 uur met een eucharistieviering op het St.-Janskerkhof. Celebrant is emeritus pastoor J.H. Willems. Om 9.00 uur: plechtige Latijnse hoogmis in de basiliek. Hoofdcelebrant is vicaris drs. G.H.B. Bruggink. De muzikale medewerking wordt verzorgd door RK-zangkoor Sint Jan-Goede Herder.

Om 11.00 uur: start St.-Jansprocessie. De processie vertrekt vanuit de basiliek naar het Sint Janskerkhof. Om circa 12.15 uur: eucharistieviering op het kerkhof. Hoofdcelebrant is mgr. dr. J.M. Punt, bisschop van het bisdom Haarlem-Amsterdam. Rond de klok van 13.15 uur vertrekt de sacramentsprocessie vanaf het kerkhof terug naar de basiliek, waarna om 14.30 uur de afsluiting van de processie met sluitingslof plaatsvindt.

De feestelijkheden worden afgesloten door Drum- & Showband MCC met een optreden op het kerkplein. De basiliek sluit om 16.15 uur.

Koelbox mee en genieten en relaxen op Stichtse strandje

Foto: Bob Awick

blaricum Wie van de zon houdt, heeft dezer dagen geluk en kan heerlijk vertoeven en verkoeling zoeken bij het water. Zoals hier op het Stichtse strandje in Blaricum. Niet eens zo gek druk, overigens. Koelbox gevuld mee en genieten maar, moeten deze mensen hebben gedacht. Voor de liefhebbers: het warme weer houdt nog even aan. Een frisse duik nemen kan natuurlijk altijd aan het Gooimeer, maar vanaf vanmiddag ook in het Spray Park in De Biezem in Laren. Daar wordt om 14.30 uur door wethouder Ton Stam een funpark met onverwachte waterstralen geopend.

Auteur Janssen signeert bij boekhandel

laren Schrijver John-Alexander Janssen signeert zaterdag 1 juli zijn boek 'Een verhaal uit de Zonnestad' bij de Larense Boekhandel.

Belangstellenden zijn tussen 14.00 tot 16.00 uur welkom in de winkel aan de Naarderstraat 9. De toegang is gratis.

Lezersfoto's

Foto: Rop Oudkerk

Deze mooie foto is gemaakt door Rop Oudkerk bij 't Bluk in Laren. U kunt ook meedoen!

5

Routes Vierdaagse Het Gooi volgens insiders 'nog mooier'

Burgemeester Roland van Benthem als klokkenluider

Ruim 1.600 lopers zijn vanmorgen op pad gegaan voor de negende editie van de Gooise wandelvierdaagse. Mooi weer voor de boeg.

De Gooise vierdaagse is vandaag van start gegaan. Foto: Bob Awick

laren De wandeltochten vinden plaats op vier achtereenvolgende dagen. Zaterdagmiddag vanaf drie uur worden de lopers ingehaald vanuit het centrum richting het Schuilkerkpad.

Prominent

Volgens kenners zijn de routes nog mooier dankzij verschillende verbeteringen in het parcours. Dit jaar is een prominente rol weggelegd voor de Eemnesser burgemeester Roland van Benthem, die het wandellegioen tijdens de doortocht door zijn gemeente op vrijdag 23 juni als klokkenluider van de Nederlands Hervormde Kerk welkom heet.

'Sowieso mooie generale voor jubileumeditie van volgend jaar'

Gulle gastheer

Nieuw is de samenwerking van de wandelstichting met het Goois Natuurreservaat (GNR), die als gulle gastheer de wandelaars vrije toegang geeft op zijn natuurterreinen.

Schaapskudde

"Als eerste resultaat komt er een rustpunt bij het hoofdkantoor van het GNR vlak bij de natuurbrug Crailo, waar ook de grazende schaapskudde in de route wordt opgenomen", zegt Tim Bitter, voorzitter van de Stichting Wandelvierdaagse Het Gooi.

Aantrekkelijk

De vier dagroutes, die als grote lussen rondom Laren zijn gelegen, zijn nog aantrekkelijker dan voorheen. Zo is er een aanpassing op de Tafelbergheide en een nieuwe route bij de Ankeveense Plassen.

Toren beklimmen

In Eemnes kan vrijdag bovendien de kerktoren worden beklommen en bij winkelcentrum de Minnehof worden de wandelaars muzikaal onthaald door Anja Manders en scholieren met liedjes uit hun afscheidsmusical. In Laren kan de molen worden bezichtigd.

Oudste deelnemer

De helft van de circa 1.600 wandelaars loopt de 4 x 20 km, een kwart kiest voor de 4 x 30 km en de rest loopt de 4 x 10 of 4 x 40 km. Vrouwen zijn met 66 procent flink in de meerderheid en de gemiddelde leeftijd is 63 jaar. De oudste deelnemer is Maria van der Horst (88). De meeste lopers komen uit Noord-Holland (40%), maar ook Utrecht (20%) en Zuid-Holland (20%) zijn goed vertegenwoordigd. Er hebben zich ook tien Belgen aangemeld.

Slotetappe

De start- en finishplaats bij SV Laren'99 aan het Schuilkerkpad in Laren wordt omgedoopt tot Het Vierdaagseplein, met alle dagen muziek en optredens op vrijdag en zaterdag. Vrijdag worden de lopers onthaald door pop-troubadour Arnold Kas en bij de slotetappe op zaterdag zorgen dweilband De Trommelaars met Jeugdband uit Naarden en zanger/dj Patrick Willemse voor muzikaal spektakel.

Op rolletjes

"Dankzij onze zestig vrijwilligers loopt alles op rolletjes. We zijn er klaar voor. Het wordt sowieso een mooie generale voor de jubileumeditie van volgend jaar", lacht Bitter.

Goede doel van deze wandelvierdaagse is Vier het Leven, die uitstapjes voor ouderen organiseert.

In&Uit Markt in De Hilt

eemnes Na de successen van de afgelopen jaren organiseert De Hilt ook dit jaar de In&Uit Markt.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 16 september van 10.00 tot 14.00 uur. Gedurende de dag vinden er vele activiteiten en optredens plaats.

Op de In&Uit Markt laten organisaties op het gebied van sport, educatie, kunst en cultuur de bezoekers uit Eemnes en omstreken kennismaken met het brede aanbod. "Het is een goede gelegenheid om jeugd, volwassenen en ouderen voor vereniging, stichting of organisatie te interesseren", legt Robert-Jan Vos, bedrijfsleider De Hilt, uit.

Deelnemen aan de In&Uit Markt? Inschrijven kan via info@dehilt.nl. Meer informatie is verkrijgbaar via telefoonnummer 035-5311887.

Verkleed naar sprookjesshow Gieske Theater

blaricum Met de voorstelling 'De Sprookjesshow' wordt op zaterdag 24 juni vanaf 17.00 uur in stijl afscheid genomen van het cursusseizoen van de Gieske Theaterschool van Cathelijne Gieske.

'De Sprookjesshow' kwam mede tot stand door de samenwerking met danspedagoge Carolina Schomper.

In het Vitusgebouw aan de Kerklaan 10 in Blaricum gaan de deelnemers aan alle cursusgroepen het podium op. Het hooggeëerd publiek maakt kennis met tal van sprookjesfiguren, gepresenteerd door de leerlingen die ook één of meerdere acts zullen opvoeren. Daarbij moet het publiek denken aan toneel, zang en cabaret, maar ook aan dans.

Omdat alle leerlingen verkleed zijn als sprookjesfiguren lijkt het Cathelijne Gieske superleuk als het publiek, jong én oud, ook verkleed komt. "Wie altijd al de grote boze wolf had willen zijn, krijgt nu de kans, maar met Anna en Olaf een sneeuwpop maken mag ook." Het leukste, grappigste of origineelste kostuum wint een prijs.

Tickets kosten 7,50 euro. "Omdat we zo'n kleine school zijn is er geen limiet aan het aantal tickets dat men mag reserveren", meldt Gieske. Reserveren: CabaretCatsKitts@gmail.com.

Lezers 'kieken' er flink op los

Nabij 't Bluk in Laren. Foto: Rop Oudkerk

BEL Tegenwoordig is foto's maken, al dan niet met de mobiel, een fluitje van een cent.

Regelmatig krijgt de redactie foto's van lezers binnen en wij vinden het leuk deze met u te delen.

Heeft u zelf een mooie plaat gemaakt?

Aangezicht van Eemnes vanuit de polder. Foto: Maria Hagen
Sluisje Eemnes. Foto: Maria Hagen
Jong leven in Eemnesser weiland. Foto: Albert van der Linden
De jonge ooievaars groeien als kool. Foto: Albert van der Linden

Mail deze in een jpg-bestand van minstens 1 Mb naar: redactie@belnieuws.nl. Zet er kort bij waar deze is gemaakt en onder welke omstandigheden. Wie weet ziet u uw kiekje dan terug in deze vernieuwde krant.

11 / 16

Vrijdag 23 Juni

Mamacafé Huizen

Wijkcentrum Holleblok Huizen 10:00

Vandaag geen thema, maar we kunnen onze adviezen en tips weer aan elkaar doorgeven. Alle (aanstaande) ouders met kinderen tot vier jaar zijn van harte welkom.

Fototrip met lange sluitertijden

Strand bij Stichtse Brug Blaricum 19:30

Fotografie Via Liset organiseert een fototrip rondom Huizen om te fotograferen met lange sluitertijden. Meer informatie op www.vialiset.nl of info@vialiset.nl

Zaterdag 24 Juni

Kringloopwinkel Stichting Servitas

Stichting Servitas Huizen 10:00

Wij zijn geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Bij ons vindt u een grote sortering meubels, kleding en leuke huishoudelijke artikelen. Tevens hebben wij een grote sortering boeken, dvd's en cd's voor de laagste prijzen in het Gooi. Ook tuinmeubelen kunt u bij ons vinden. De opbrengst van onze Kringloopwinkel komt ten goede aan ouderen en sociaal zwakkeren in onze samenleving. www.st-servitas.nl

Derde meezingmiddag voor ouderen

Muziekvereniging prinses Irene 14:45

Alle ouderen die van muziek en zang houden zijn welkom in het gebouw van Muziekvereniging Prinses Irene. Sluiting om 16.15 uur. De middag is gratis inclusief de consumpties. Opgeven: meezingmiddsg2017@gmail.com. Of loop spontaan binnen.

Leerlingenconcert De Gooische Muziekschool

Wijkcentrum De Draaikom Huizen 15:00

Alle leerlingen die muzieklessen volgen bij De Gooische Muzieklessen op de diverse locaties in Huizen hebben de gelegenheid om op 24 juni om op te treden. En dat gaan ze doen ook. Van 15.00 tot 16.00 uur geven zij een zeer wisselend en verrassend optreden. Dat doen sommige solo en andere weer in een ensemble. Dus lekker gevarieerd. Kom dus kijken en luisteren.

Dutch Music Games

De Wolfskamer Huizen 18:00

Met drie wedstrijden in Nederland vormen de Dutch Music Games onderdeel van de European Music Games. Dit is een competitie welke word gehouden in Ierland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland. Deelname staat vrij voor alle Drum & Bugle Corps, Showbands, Showfanfares en welke andere stijl ook. Het eerste korps zal om 18.00 uur het veld betreden en de hele avond duurt tot ongeveer 22.30 uur. De kassa opent om 17.00 uur. Kaarten: € 12,50 via www.dutchmusicgames.nl

Zondag 25 Juni

Jeugdevent met Brandon Bee

Christengemeente Huizen 20:00

Het concert van Brandon Bee is gecombineerd met een jeugdevent waarbij Hans Borghuis (de Wittenberg) spreekt spreken over het thema 'Kick off, start of Summer'. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor Brandon Bee. Voor verdere informatie: www.activatenl.nl

Zondag 25 Juni

50+ dansmiddag voor iedereen

Dance-Point Huizen 13:00

U hoeft niet aangesloten te zijn bij onze dansschool want het is open voor iedereen. Van 13:00 - 16:00 uur staat de deur open en wordt er lekkere dansmuziek gedraaid. De entree is vrij voor iedereen!

Dinsdag 27 Juni

Informatieve avond over kippen/hoenders

KDV Sport & Genoegen Huizen 20:00

Voor de serieuze fokker en liefhebber van kippen of hoenders organiseert Kleindiervereniging Sport & Genoegen Midden-Nederland een leuke en informatieve avond. Heb je nu al vragen? Mail ze alvast naar m.n.brasser@hetnet.nl . Toegang: gratis. Inlichtingen: 06 24480717.

STACCATO musicaltheatergezelschap

Wijkcentrum Holleblok 20:00

Iedere week repeteert een enthousiaste groep mensen tussen de 16 en 65 jaar om jaarlijks een musicalvoorstelling op de planken te brengen. Er wordt gewerkt aan zang, dans en spel. Tevens is er ruimte voor vocalcoaching. Wil je een repetitie bijwonen, meld je dan aan via www.staccato-huizen.nl

Dinsdag 27 Juni

Computerhelpdesk de Brassershoeve, Huizen

Brassershoeve 10:00

Wij verlenen hulp op de door u meegebrachte laptop, tablet, smartphone of e-reader. Daarnaast beschikken wij over moderne apparatuur en software om oplossingen te demonstreren. U kunt zonder afspraak binnenlopen. De kosten bedragen € 3,00 per hulpvraag. Voor meer informatie: www.debrassershoeve.nl Ons adres is: Waterstraat 2 (achter de Oude Kerk) 1271 RP Huizen 035 525 69 83 www.debrassershoeve.nl computerhelpdesk@debrassershoeve.nl

Vrijdag 30 Juni

Mamacafé Huizen

Wijkcentrum Holleblok 10:00

Vandaag weer de bekende geef-en-neemshop: De Snuffelkast. Men kan kinderkleertjes inleveren en ook weer tegen een kleine vergoeding kinderkleding meenemen. Alle(aanstaande) ouders met kinderen tot vier jaar zijn van harte welkom.

Beachsportdag

Zomerkade 13:00

Buurtsportcoach Rubin Vos en Pieter Attema organiseren een uitgebreid beachsport programma. Met Beachsoccer, Beachvolleybal en Strong by Zumba. De volleybalvereniging is aanwezig voor het beachvolleybal. Lara Campbell, ook buurtsportcoach, geeft een Zumba-workshop. En het beachsoccer wordt gecoördineerd door Rubin en Pieter. Beachsoccer vier tegen vier is een voetbalvorm wat zij nu inmiddels voor de vierde keer organiseren op het strand van de Zomerkade en iedere keer groeit het weer aan populariteit. In de middag start het sportprogramma voor middelbare scholieren en rond 18.30 uur mogen de volwassenen (18+) aantreden. Het is mogelijk om tegen een gereduceerd tarief deel te nemen en te barbecueën. Inschrijven: www.outvit.nl

Zaterdag 1 Juli

Rock & roll event

Winkelcentrum Oostermeent 13:00

Het winkelcentrum staat bol van rock & roll. Hotdogs, pettycoats, Amerikaanse auto's, hamburgers, suikerspinnen, dansende mensen, heerlijke muziek. Het is er allemaal op de Oostermeent. Tijdens de optredens van de band The Crazy Cadillac's vertoont Dance-Point Huizen haar R&R danskunsten. Schroom niet als u mee wil dansen. ID- DJ entertainment uit Nijkerk staat op het plein en laat vanuit een Amerikaanse slee zijn muziek. Een prachtig gezicht en geluid, uiteraard alleen maar rock & roll. Keurslager Peter de Jong staat u op te wachten met hamburgers, rechtstreeks van de grill. Er staat ook een mooi springkussen klaar voor de kleintjes, en suikerspinnen en popcorn. Twintig echte oude Amerikaanse auto's worden tentoongesteld. Auto's uit de echte rock & roll tijd. Mede dankzij de hulp van Cees Aalders van de stichting Oldtimers.

Dinsdag 4 Juli

STACCATO musicaltheatergezelschap

Wijkcentrum Holleblok 20:00

Iedere week repeteert een enthousiaste groep mensen tussen de 16 en 65 jaar om jaarlijks een musicalvoorstelling op de planken te brengen. Er wordt gewerkt aan zang, dans en spel. Tevens is er ruimte voor vocalcoaching. Wil je een repetitie bijwonen, meld je dan aan via www.staccato-huizen.nl

Dinsdag 4 Juli

Computerhelpdesk de Brassershoeve, Huizen

Brassershoeve 10:00

Wij verlenen hulp op de door u meegebrachte laptop, tablet, smartphone of e-reader. Daarnaast beschikken wij over moderne apparatuur en software om oplossingen te demonstreren. U kunt zonder afspraak binnenlopen. De kosten bedragen € 3,00 per hulpvraag. Voor meer informatie: www.debrassershoeve.nl Ons adres is: Waterstraat 2 (achter de Oude Kerk) 1271 RP Huizen 035 525 69 83 www.debrassershoeve.nl computerhelpdesk@debrassershoeve.nl

Donderdag 6 Juli

MindfulMoment voor iedereen

Business Centrum Huizen, Huizermaatweg 27 19:30

Samen mindfulness oefeningen doen in een kleine groep. Een unieke kans om te ervaren wat mindfulness voor je kan betekenen als je last hebt van stress, pijn en onzekerheid. Mensen die al een training hebben gedaan zijn ook van harte welkom. Kosten: € 12.50 Aanmelden: Els Aardewijn, 06-15138686 delis@aardewijn.com www.delis.aardewijn.com

Oudercursus babygebaren

Bij de docent thuis 20:00

Deze cursus bestaat uit drie delen. 6 juli, 3 augustus en 5 september. Door het gebruik van baby-en kindergebaren stelt de docent ouders van horende kinderen in staat om te communiceren met hun kind voordat het kan praten. Vanaf zes maanden kun je al starten met het gebruiken van ondersteunende gebaren. In deze oudercursus leer je hoe je gebaren maakt en hoe je deze toepast in je dagelijkse routine. Met baby- en kindergebaren ondersteun je woorden uit je zin met gebaren. Zo leren ze al vroeg met gebaren te benoemen wat hun wensen/behoeften zijn of kunnen ze je vertellen wat ze zien of denken. Door te communiceren met ondersteunende gebaren verstevig je het contact dat je met je kind hebt. Je krijgt een mooi kijkje in hun belevingswereld. Het gebruik van gebaren stimuleert ook de taalontwikkeling waardoor kinderen eerder gaan praten en een grotere woordenschat hebben op jonge leeftijd anders dan kinderen die niet gebaren. Daarnaast is gebaren vooral leuk om te doen. Gebruik maken van gebaren geeft rust in het gezin wanneer je je beide met je handen verstaanbaar kunt maken. Deze cursus heeft drie bijeenkomsten van anderhalf tot twee (€ 80,- per stel). communicerenmetgebaren@gmail.com

Donderdag 6 Juli tot Donderdag 6 Juli

06 juli Bootcamp

Dance-Point 19:30

Sporten, dansen, lachen, hardlopen, avondje uit - dat is de Bootcamp bij Dance-Point in samenwerking met Sportief Hardlopen Huizen.
We gaan op dinsdagavond 20 juni om 19:30 uur van start. We starten met een goede warming up door middel van dans. Daarna gaan we naar buiten voor een uurtje kracht en conditietraining. Maar uiteraard sluiten we de bootcamp af met een cooling down en een drankje aan de bar. Iedereen mag en kan meedoen. Van jong tot ouder, leden & niet-leden zijn allemaal welkom. Kortom neem je collega, buurman/vrouw, vriend/vriendin gezellig mee en kom lekker een avondje sporten. Inclusief een flesje water €6,50.

Vrijdag 7 Juli

Mamacafé Huizen

Wijkcentrum Holleblok 10:00

Vandaag komt Lucia Buis, lactatiekundige (www.kraamzorgdewaarden). Zij kan ons alles vertellen over borstvoeding, kolven, weer aan het werk gaan en meer. Alle (aanstaande) ouders met baby's en hun broertjes en zusjes tot vier jaar zijn van harte welkom.

Zaterdag 8 Juli

Baby/kindergebaren Kennismakingsworkshop

bij de docent thuis 10:00

Door het gebruik van baby-en kindergebaren stel ik ouders van horende kinderen in staat om te communiceren met hun kind voordat het kan praten. Vanaf 6 maanden kun je al starten met het gebruiken van ondersteunende gebaren. In deze kennismakingsworkshop leer je hoe je gebaren maakt en hoe je deze toepast in je dagelijkse routine. Deze workshop is 20 euro (incl koffie/thee met lekkers).Met baby-en kindergebaren ondersteun je woorden uit je zin met gebaren. Kinderen vanaf 6 maanden gaan in hun ontwikkeling taal en bijvoorbeeld voorwerpen aan elkaar koppelen. Zo leren ze al vroeg met gebaren te "benoemen" wat hun wensen/behoeften zijn of kunnen ze je vertellen wat ze zien of denken. Door te communiceren met ondersteunende gebaren verstevig je het contact dat je met je kind hebt. Je krijgt een mooi kijkje in hun belevingswereld. Het gebruik van gebaren stimuleert ook de taalontwikkeling waardoor kinderen eerder gaan praten en een grotere woordenschat hebben op jonge leeftijd anders dan kinderen die niet gebaren. Daarnaast is gebaren vooral ook heel léuk om te doen! Gebruik maken van gebaren geeft rust in het gezin wanneer je je beide met je handen verstaanbaar kunt maken. Naast de kennismakingsworkshop (20 euro p.p incl. koffie/thee met lekkers) geef ik ook een oudercursus die bestaat uit drie bijeenkomsten van 1,5 tot 2 uur (80 euro totaal per stel incl. koffie/thee met lekkers). Ik train en coach kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en gastouders om met kinderen te leren gebaren en ik lees ook graag voor met gebruik van gebaren. Meer informatie vind je via: https://www.facebook.com/pg/babygebarenmiddennederland/about/?ref=page_internal Reserveren kan via: https://www.babygebaren.nl/docenten/detail/17788665/Marijke-van-%27t-VeerContact rechtstreeks via email: communicerenmetgebaren@gmail.com

Dinsdag 11 Juli

STACCATO musicaltheatergezelschap

Wijkcentrum Holleblok 20:00

Iedere week repeteert een enthousiaste groep mensen tussen de 16 en 65 jaar om jaarlijks een musicalvoorstelling op de planken te brengen. Er wordt gewerkt aan zang, dans en spel. Tevens is er ruimte voor vocalcoaching. Wil je een repetitie bijwonen, meld je dan aan via www.staccato-huizen.nl

Dinsdag 11 Juli

Computerhelpdesk de Brassershoeve, Huizen

Brassershoeve 10:00

Wij verlenen hulp op de door u meegebrachte laptop, tablet, smartphone of e-reader. Daarnaast beschikken wij over moderne apparatuur en software om oplossingen te demonstreren. U kunt zonder afspraak binnenlopen. De kosten bedragen € 3,00 per hulpvraag. Voor meer informatie: www.debrassershoeve.nl Ons adres is: Waterstraat 2 (achter de Oude Kerk) 1271 RP Huizen 035 525 69 83 www.debrassershoeve.nl computerhelpdesk@debrassershoeve.nl

Vrijdag 14 Juli

Mamacafé Huizen

Wijkcentrum Holleblok 10:00

Geen activiteit deze morgen, maar onder het genot van een kopje koffie of thee praten we gezellig samen over opvoeden, vakantie. Alle (aanstaande) ouders met kinderen tot vier jaar zijn van harte welkom.

Zaterdag 15 Juli

Baby/kindergebaren Kennismakingsworkshop

bij de docent thuis 10:00

Door het gebruik van baby-en kindergebaren stel ik ouders van horende kinderen in staat om te communiceren met hun kind voordat het kan praten. Vanaf 6 maanden kun je al starten met het gebruiken van ondersteunende gebaren. In deze kennismakingsworkshop leer je hoe je gebaren maakt en hoe je deze toepast in je dagelijkse routine. Deze workshop is 20 euro (incl koffie/thee met lekkers).Met baby-en kindergebaren ondersteun je woorden uit je zin met gebaren. Kinderen vanaf 6 maanden gaan in hun ontwikkeling taal en bijvoorbeeld voorwerpen aan elkaar koppelen. Zo leren ze al vroeg met gebaren te "benoemen" wat hun wensen/behoeften zijn of kunnen ze je vertellen wat ze zien of denken. Door te communiceren met ondersteunende gebaren verstevig je het contact dat je met je kind hebt. Je krijgt een mooi kijkje in hun belevingswereld. Het gebruik van gebaren stimuleert ook de taalontwikkeling waardoor kinderen eerder gaan praten en een grotere woordenschat hebben op jonge leeftijd anders dan kinderen die niet gebaren. Daarnaast is gebaren vooral ook heel léuk om te doen! Gebruik maken van gebaren geeft rust in het gezin wanneer je je beide met je handen verstaanbaar kunt maken. Naast de kennismakingsworkshop (20 euro p.p incl. koffie/thee met lekkers) geef ik ook een oudercursus die bestaat uit drie bijeenkomsten van 1,5 tot 2 uur (80 euro totaal per stel incl. koffie/thee met lekkers). Ik train en coach kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en gastouders om met kinderen te leren gebaren en ik lees ook graag voor met gebruik van gebaren. Meer informatie vind je via: https://www.facebook.com/pg/babygebarenmiddennederland/about/?ref=page_internal Reserveren kan via: https://www.babygebaren.nl/docenten/detail/17788665/Marijke-van-%27t-VeerContact rechtstreeks via email: communicerenmetgebaren@gmail.com

Dinsdag 18 Juli

STACCATO musicaltheatergezelschap

Wijkcentrum Holleblok 20:00

Iedere week repeteert een enthousiaste groep mensen tussen de 16 en 65 jaar om jaarlijks een musicalvoorstelling op de planken te brengen. Er wordt gewerkt aan zang, dans en spel. Tevens is er ruimte voor vocalcoaching. Wil je een repetitie bijwonen, meld je dan aan via www.staccato-huizen.nl

Dinsdag 18 Juli

Computerhelpdesk de Brassershoeve, Huizen

Brassershoeve 10:00

Wij verlenen hulp op de door u meegebrachte laptop, tablet, smartphone of e-reader. Daarnaast beschikken wij over moderne apparatuur en software om oplossingen te demonstreren. U kunt zonder afspraak binnenlopen. De kosten bedragen € 3,00 per hulpvraag. Voor meer informatie: www.debrassershoeve.nl Ons adres is: Waterstraat 2 (achter de Oude Kerk) 1271 RP Huizen 035 525 69 83 www.debrassershoeve.nl computerhelpdesk@debrassershoeve.nl

Een fototrip met lange sluitertijden vindt op 23 juni plaats op het Stichtse Strand in Blaricum.

vrijdag 23 juni

Mamacafé Huizen

Wijkcentrum Holleblok Huizen 10.00 uur

Vandaag geen thema, maar we kunnen onze adviezen en tips weer aan elkaar doorgeven. Alle (aanstaande) ouders met kinderen tot vier jaar zijn van harte welkom.

Fototrip met lange sluitertijden

Strand bij Stichtse Brug Blaricum 19.30 uur

Fotografie Via Liset organiseert een fototrip rondom Huizen om te fotograferen met lange sluitertijden Meer informatie op www.vialiset.nl of info@vialiset.nl.

zaterdag 24 juni

BOERenMARKT

Blommenhoeve Eemnes 10.00 uur

Al jaren wordt er bij Boerderij de Blommenhoeve elke laatste zaterdag van de maand een BOERenMARKT georganiseerd met biologische, pure en lokale producten, die ook geproefd kunnen worden.

Kringloopwinkel Stichting Servitas

Stichting Servitas Huizen 10.00 uur

Wij zijn geopend van 10.00 tot 14.00 uur. De opbrengst van onze kringloopwinkel komt ten goede aan ouderen en sociaalzwakkeren in onze samenleving. www.st-servitas.nl.

Derde meezingmiddag voor ouderen

Muziekvereniging prinses Irene Huizen 14.45 uur

Alle ouderen die van muziek en zang houden zijn welkom in het gebouw van Muziekvereniging Prinses Irene. Sluiting om 16.15 uur. De middag is gratis, inclusief de consumpties. Opgeven: meezingmiddsg2017@gmail.com. Of loop spontaan binnen.

Leerlingenconcert De Gooische Muziekschool

Wijkcentrum De Draaikom Huizen 15.00 uur

Alle leerlingen die muzieklessen volgen bij De Gooische Muzieklessen op de diverse locaties in Huizen hebben de gelegenheid om op 24 juni op te treden. Van 15.00 tot 16.00 uur.

Schuif aan bij Eetclub De Malbak

De Malbak Blaricum 17.30 uur

De Eetclub geeft je de gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten uit de wijk en gezellig samen te eten. De kosten zijn € 10,- inclusief een drankje en koffie. U bent welkom vanaf 17.30 uur. Opgeven via 035-5262902 of demalbak@versawelzijn.nl.

Dutch Music Games

Skiclub Wolfskamer Huizen 18.00 uur

Deelname staat vrij voor alle drum & buglekorpsen, showbands, showfanfares en welke andere stijl ook. Het eerste korps zal om 18.00 uur het veld betreden en de hele avond duurt tot ongeveer 22.30 uur. De kassa opent om 17.00 uur. Kaarten: € 12,50 via www.dutchmusicgames.nl.

24 juni tot 2 juli

BLTC Blaricum Leaseweb Open tennistoernooi

Sportpark Oostermeent Blaricum

Dit jaar wordt voor het eerst volgens het compact-spelen-systeem gespeeld. Hierdoor is het mogelijk dat alle deelnemers minimaal twee wedstrijden spelen. Inschrijven voor dit toernooi kan voor verschillende categorieën via www.toernooi.nl.

zondag 25 juni

Jeugdevent met Brandon Bee

Christengemeente Huizen 20.00 uur

Het concert van Brandon Bee is gecombineerd met een jeugdevent waarbij Hans Borghuis (de Wittenberg) spreekt over het thema 'Kick off, start of Summer'. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor Brandon Bee. Voor verdere informatie: www.activatenl.nl.

50+ dansmiddag voor iedereen

Dance-Point 13.00 uur

U hoeft niet aangesloten te zijn bij onze dansschool want het is open voor iedereen. Van 13.00 - 16.00 uur staat de deur open en wordt er lekkere dansmuziek gedraaid.

26 juni tot 1 juli

Landelijke collecte Natuurmonumenten

diverse locaties in Laren

Van 26 juni tot 1 juli wordt er huis-aan-huis gecollecteerd voor Natuurmonumenten.

dinsdag 27 juni

Informatieve avond over kippen/hoenders

Clubgebouw van KDV Huizen 20.00 uur

Voor de serieuze fokker en liefhebber van kippen of hoenders organiseert Kleindiervereniging Sport & Genoegen Midden-Nederland een leuke en informatieve avond. Heb je nu al vragen? Mail ze alvast naar m.n.brasser@hetnet.nl. Toegang: gratis. Inlichtingen: 06-24480717.

STACCATO musicaltheatergezelschap

Wijkcentrum Holleblok Huizen 20.00 uur

Iedere week repeteert een enthousiaste groep mensen tussen de 16 en 65 jaar om jaarlijks een musicalvoorstelling op de planken te brengen. Wil je een repetitie bijwonen, meld je dan aan via www.staccato-huizen.nl.

Computerhelpdesk de Brassershoeve, Huizen

De Brassershoeve Huizen 10.00 uur

Wij verlenen hulp op de door u meegebrachte laptop, tablet, smartphone of e-reader. De kosten bedragen € 3,- per hulpvraag. Voor meer informatie: www.debrassershoeve.nl.

Nieuw! Op dinsdagavond aanschuiftafel

Johanneshove Laren 17.30 uur

U bent iedere dinsdagavond van harte welkom voor een verse daghap inclusief een drankje voor slechts € 7,50.
Schuif tussen half 6 en half 7 aan. www.vivium.nl/johanneshove-agenda.

donderdag 29 juni

Bingo

Vivium Johanneshove Laren 14.30 uur

De bingo begint om 14.30 uur. € 5,-.

vrijdag 30 juni

Mamacafé Huizen

Wijkcentrum Holleblok 10.00 uur

Vandaag weer de bekende geef-en-neemshop: De Snuffelkast. Men kan kinderkleertjes inleveren en ook weer tegen een kleine vergoeding kinderkleding meenemen. Alle (aanstaande) ouders met kinderen tot vier jaar zijn van harte welkom.

Beachsportdag

Zomerkade Huizen 13.00 uur

Met beachsoccer, beachvolleybal en Strong by Zumba. In de middag start het sportprogramma voor middelbare scholieren en rond 18.30 uur mogen de volwassenen (18+) aantreden. Inschrijven: www.outvit.nl.

Marlous Lazal & De Mannen van de Tango

Brinkhuis Laren 20.15 uur

Op vrijdag 30 juni kunt u kennismaken met de wereld van de tangomuziek. De Hilversumse tangozangeres en radiomaker Marlous Nazal brengt samen met de Mannen van de Tango een ode aan de Argentijnse tangomuziek door middel van Spaanstalige tango's en eigen Nederlandstalig werk. Aanvang 20.15 uur Entree: € 15,-. Reserveren: reserveren@hartvanlaren.nl of 035-751 3991.

Kijk voor meer informatie op gooiagenda.nl.

12 / 16

Geslaagd! Van harte gefeliciteerd!

Vorige week kregen de examenleerlingen van de middelbare scholen de uitslag. Wij feliciteren iedereen die meteen in het eerste tijdvak is geslaagd en wensen de leerlingen die moeten herkansen veel succes!

Foto: Marieke van Veen

Erfgooiers College

Mavo

Gaçik Akçam, Huizen; Chahida Ayaou, Huizen; Rogier Baak, Huizen; Bob Berendsen, Laren; Rick de Boer, Laren; Stijn de Boer, Huizen; Rik Borger, Huizen; Andrew Branse, Huizen; Etiënne de Bruin, Huizen; Madelon Casteleijn, Huizen; Berkay Delice, Huizen; Ezgi Delice, Huizen; Mirjam de Gooijer, Huizen; Christy de Graaff, Huizen; Dani Groenewoud, Huizen; Kelvin De Groot, Huizen; Chakir El Hannasi, Huizen; Badr el Helali, Blaricum; Dennis Helmig, Huizen; Tristan Hess, Huizen; Gianna Hopman, Huizen; Bo Jacobs, Laren; Denzel Karsters, Huizen; Sam Keijzer, Laren; Rosalie Keller, Huizen; Kelvin Koenen, Eemnes; Ruben Koetze, Huizen; Amber Koudijs, Laren; Anne Kroese, Laren; Job Kroon, Huizen; Ruben de Kruijk, Huizen; Sven de Lange, Huizen; Pim Limburg, Huizen; Jasmine Luke, Huizen; Serena Marek, Huizen; Christina Maryo, Blaricum; Esmée van der Meulen, Huizen; Donne Mijwaart, Huizen; Roy van Munster, Huizen; Melissa Peeters, Huizen; Jasper Portengen, Huizen; Annelinde Raadsheer, Huizen; Danny Rigter, Eemnes; Daan Rodenburg, Huizen; Luna Röder, Huizen; Radboud Ruesen, Eemnes; Nykesha Rustenburg, Huizen; Hicham Sahraoui, Huizen; Alex Schors, Huizen; Luke Sikma, Huizen; Jip Staal, Huizen; Angela Stalenhoef, Eemnes; Nino Stap, Blaricum; Ryan Tjin A Djie, Blaricum; Esmee van Veen, Huizen; Teddi van der Veen, Eemnes; Valente Vernooij, Blaricum; Thijs Vos, Blaricum; Luke Wiegers, Huizen; Lena Wierdsma, Huizen; Pieter Wiggerts, Eemnes; Ryan Williams, Huizen; Nathan Wolke, Huizen; Joost Zanen, Huizen; Frédérique de Zeeuw, Huizen; Mischa Zegers Veeckens, Huizen; Nimué Zwanikken, Laren.

Havo

Sana Ahmed, Eemnes; Tamar Appeldoorn, Huizen; Daan Bakker, Huizen; Rianne Bakker, Huizen; Lara Blaha, Huizen; Jimi van Beek, Huizen; Midas de Boer, Huizen; Nanda de Bont, Huizen; Maaike Brasser, Huizen; Jan Dekker, Huizen; Merijn Does, Bussum; Natascha De Groot, Huizen; Julian Hak, Huizen; Tom Harder, Huizen; Anton Hilhorst, Eemnes; Mohamed Jabli, Blaricum; Nikki van Kesteren, Huizen; Charissa van der Kieft, Laren; Dymphie Klompmaker, Huizen; Thom de Koning, Huizen; Benjamin Kooij, Huizen; Domenica Koppen, Huizen; Jennifer Kraaijeveld, Eemnes; Nadiah Krachten, Huizen; Mike Kreuning, Huizen; Dennis Lamme, Huizen; Stan Lanphen, Huizen; Fabienne Leeseman, Blaricum; Max Lit, Huizen; Luna van Loon, Blaricum; Barbara Luyendijk, Huizen; Nathan Mandemba, Huizen; Marijana Markovic, Blaricum; Daisy Mulder, Huizen; Julia Nendels, Laren; Jeroen Ordeman, Eemnes; Mayra van den Oudenrijn, Bussum; Mick Oudshoorn, Huizen; Anouk van der Pal, Eemnes; Marc te Pas, Huizen; Emmanuel Petrosian, Blaricum; Melissa Provoost, Huizen; Ineke Rebel, Huizen; Maike Reijn, Laren; Denise Renting, Huizen; Jesper van Riet, Laren; Romy Rozestraten, Huizen; Thom Ruyg, Huizen; Ruth Sanders, Huizen; Manou Santing, Bussum; Hilena dos Santos Fernandes, Huizen; Djim Schaap, Huizen; Jamie Schaap, Huizen; Martijn Schaap, Huizen; Emma Schram, Huizen; Jort Schuurman, Huizen; Annelinde van Slooten, Huizen; Thomas Smit, Huizen; Isabella van der Star, Huizen; Danique Stouten, Huizen; Sebastian van Twillert, Huizen; Marit Veerman, Eemnes; Stijn van Velzen, Huizen; Esperanza Visser, Huizen; Jessica Vos, Huizen; Robert Vos, Huizen; Pien Welling, Huizen; Femke Westra, Eemnes; Marnix Wiesenekker, Huizen; Loran van Wingerden, Huizen; Kyle te Winkel, Huizen; Yannick van Zee, Huizen; Jeroen Zijderveld, Huizen.

Vwo

Kees Arwert, Huizen; Rosa Asberg, Blaricum; Emma Baas, Huizen; Sanne Bakker, Huizen; Youri Becker, Eemnes; Nienke Bekman, Huizen; Milko Berrevoets, Huizen; Rick Blankenstein, Eemnes; Henk Boeter, Blaricum; Anne Boomsma, Huizen; Simone Bots, Huizen; Kenneth Braakman, Huizen; Mariëlle Brasser, Huizen; Sabine de Brueijs, Huizen; Melissa de Bruijn, Huizen; Natasja Bunt, Eemnes; Cornelis van Dijk, Huizen; William Ford, Huizen; Emma van de Gein, Blaricum; Tom van Gogh, Huizen; Marnix van Gorkum, Huizen; Maïlys de Groot, Huizen; Deborah Heijblom, Huizen; Emiel Hess, Huizen; Milan Hogebrug, Huizen; Renzo Hogebrug, Huizen; Joep Hoijtink, Huizen; Isabelle de Jong, Huizen; Adrian Klett, Huizen; Mirjam Kooij, Huizen; Nina Kruimer, Huizen; Femke van der Laan, Huizen; Pielou van Mechelen, Huizen; Max Meuser Bourgognion, Huizen; Nadine Molenaar, Huizen; Karijn Otten, Huizen; Daniel Perez, Blaricum; Maria Piël, Huizen; Cindy Prins, Eemnes; Marieke van de Put, Huizen; Joëlle Rebel, Huizen; Machteld Rector, Huizen; Lisanne Renting, Huizen; Charissa van de Riet, Huizen; Mickey Ruegg, Huizen; Esmée Schaap, Huizen; Niels Schiltmans, Blaricum; Liselotte Schipper, Huizen; Ricardo Schipper, Huizen; Inge Sikkema, Huizen; Rachel Slagt, Huizen; Kirsten Smit, Huizen; Kebron Smon, Huizen; Sebastiaan Spanjer, Huizen; Laurits Thomsen, Blaricum; Angela Tran, Huizen; Lianne Vink, Eemnes; Marije de Vries, Huizen; Kevin Wagenaar, Huizen; Dilara Yaman, Blaricum.

Scholengemeenschap Huizermaat

Mavo

Ichelle Abee, BLARICUM; Thom Andriesse, HUIZEN; Hanife Apaydin, HUIZEN; Pelou Bakker, BLARICUM; Jurre van den Berg, HUIZEN; Lisa van Berkel, HUIZEN; Mijke Besseling, BLARICUM; Floris de Bie, HUIZEN; Lisanne Blonk, HUIZEN; Luna van den Born, HUIZEN; Koen Brave, HUIZEN; Matthijs van der Burgh, HUIZEN; Ramon van den Busken, HUIZEN; Guilin Dalmolen, HUIZEN; Mikki Daniëls, HUIZEN; Ardi Delawi, EEMNES; Toon Dijkstra, BLARICUM; Mike Ederveen, LAREN; Iris Faber, BLARICUM; Marijn van Gaal, HUIZEN; Zoë Gieskens, EEMNES; Amber Griffioen, EEMNES; Amber de Groot, HUIZEN; Nikia de Groot, HUIZEN; Leyla Halici, HUIZEN; Niels van Hamersveld, EEMNES; Kiki Harmsen, HUIZEN; Daan Hassink, HUIZEN; India Hazewinkel, EEMNES; Maurik Heijns, EEMNES; Sem Hermans, EEMNES; Kevin Hollander, HUIZEN; Pjotr Janmaat, HUIZEN; Cato Jansen, BLARICUM; Mirre Klercq, HUIZEN; Eva Koot, EEMNES; Lucas Kroesen, BLARICUM; Nina Lankreijer, EEMNES; Julia Leistra, EEMNES; Tess Lemette, HUIZEN; Fleur Logman, HUIZEN; Berry de Looper, HUIZEN; Amber Majoor, HUIZEN; Kevin Miyasnik, HUIZEN; Ajob Mohammad, EEMNES; Joyce van Mourik, HUIZEN; Nada Mousa, HUIZEN; Marit van Neer, HUIZEN; Lotte Neijenhuis, HUIZEN; Kevin Nijboer, EEMNES; Loubna Ouali, HUIZEN; Mariem Ouchan, HUIZEN; Fatih Özgör, HUIZEN; Sanne Peters, HUIZEN; Alysia Pieplenbosch, HUIZEN; Montana Rahantoknam, EEMNES; Merel van Roermund, LAREN NH; Jasper Rozestraten, HUIZEN; Martijn Ruizendaal, EEMNES; Hackim Rwahura, HUIZEN; Felix Schapendonk, BLARICUM; Nikita Seebacher, HUIZEN; Merle Smeehuijzen, HUIZEN; Odette Snel, HUIZEN; Frits Spijker, EEMNES; Joeri Stedehouder, HUIZEN; Levy Steggerda, HUIZEN; Elisa van Stijgeren, HUIZEN; Jaimy Tebberman, HUIZEN; Robin van Thienen, HUIZEN; Ben van Tol, HUIZEN; Anouk van Urk, HUIZEN; Joey Veldhuizen, EEMNES; Merijn Vermeulen, HUIZEN; Olaf van der Wardt, EEMNES; Myrthe Wellink, HUIZEN; Erwin de Wit, BLARICUM; Joëlle de Wit, BLARICUM; Yorrick Zaal, HUIZEN.

Havo

Shkar Ahmad, HUIZEN; Jasper Andriesse, HUIZEN; Mèrice van den Berg, HUIZEN; Jasha Berkenbosch, HUIZEN; Tieme Bijlsma, BLARICUM; Robert-Jan Bollebakker, HUIZEN; Enzo van den Brink, HUIZEN; Bas de Bruijn, EEMNES; Madelief Buijtenweg, BLARICUM; Denise Bustin, HUIZEN; David Cramer, HUIZEN; Coen Dijkstra, HUIZEN; Tjalle Dijkstra, EEMNES; Prospero Dingarten, BUSSUM; Fien van Doesum, EEMNES; Silvie Essen, BLARICUM; Casper Geisen, HUIZEN; Damay Goos, EEMNES; Quinty Hartendorp, HUIZEN; Wesley Heijnen, HUIZEN; Max Hoffmann, HUIZEN; Amber Hofstee, HUIZEN; Jonathan Hollestelle, LAREN NH; Denise Honing, HUIZEN; Emma Hoogland, HUIZEN; Nanouk Hooijschuur, NAARDEN; Sky Ie, HUIZEN; Tijmen Jansen, BLARICUM; Bart van de Kamp, HUIZEN; Hamza Kayouhi, HUIZEN; Myrte Klomp, EEMNES; Stijn Kos, HUIZEN; Mariska Krijnen, HUIZEN; Siham Lalouch, HUIZEN; Jan-Ji Lam, HUIZEN; Hendrik de Lange, HUIZEN; Yannick Looyschelder, BAARN; Ayoub Maach, HUIZEN; Dena Mulder, HUIZEN; Stan Niessen, EEMNES; Anne Olsthoorn, BLARICUM; Lisa Olsthoorn, BLARICUM; Michelle van Os, HUIZEN; David Peetoom, HUIZEN; Frenk Peterschlingmann, HUIZEN; Michel Piontek, HUIZEN; Zakia Al Quahlaui, HUIZEN; Max Rodermond, HILVERSUM; Delilah Roodhart, EEMNES; Bram Schapendonk, BLARICUM; Ali Shalkamy, HUIZEN; Luuk Slond, HUIZEN; Tycho Smeekes, HUIZEN; Iris Snel, HUIZEN; Mika Sprakel, HUIZEN; Anoeska Steenaart, HUIZEN; Esmee Stolze, HUIZEN; Jozua Tahamata, HUIZEN; Isis Takken, HUIZEN; Bas Tempelaars, EEMNES; Thom Terpstra, HUIZEN; Veerle Versfelt, HUIZEN; Léon de Vet, HUIZEN; Sanne Voorn, HUIZEN; Nathan Vuijst, HUIZEN; Hilde van der Wardt, EEMNES; Eva Weertman, EEMNES; Matthijs van de Wijngaert, EEMNES; Nienke Zeeman, HUIZEN; Sander Zutt, BLARICUM.

Vo

Robin Bal, LEUSDEN; Gijs Boor, HUIZEN; Britt van den Brand, HUIZEN; Nikita van Dijk, EEMNES; Eelkje Gebbink, EEMNES; Mats Gottenbos, HUIZEN; Beer de Haan, HUIZEN; Kamaël Hagbi, AMSTERDAM; Mara Heijmen, EEMNES; Aimée van 't Hoff, BLARICUM; Daan de Jong, EEMNES; Boris Koehoorn, HUIS TER HEIDE UT; Nine Kok, BLARICUM; Louise Kroon, BLARICUM; Sharon Kuijer, HUIZEN; Tjarda Leppers, HUIZEN; Nynke Massop, HUIZEN; Sofie Panneman, HUIZEN; Anouk van der Pas, EEMNES; Milou Pauli, HUIZEN; Marko Petkovic, LAREN NH; Lisa van der Poel, HUIZEN; Naomi Poppe, HUIZEN; Larissa Schaap, HUIZEN; Tisja Smits, HILVERSUM; Artos van Stel, HILVERSUM; Kirstin Toren, HUIZEN; Fee Verschoor, HUIZEN; Roos de Vries, KORTENHOEF; Mirte Yestra, HUIZEN.

College De Brink Laren

Vmbo Basisberoepsgerichte leerweg

BAARN: Daan de Ruijter, Demi Verhoef, Indy Hölscher, Kiki Pruimboom, Mike van Loon, Sem Westerink, Shellina Kriek, Thijmen Nieuwenhuizen; BLARICUM: Jayme Abee, Jo-Ann Herder, Junior Duker, Lara Vedder, Terra Bus, Tony Peters; BUSSUM: Amber Bakker Carola Huizenga, Eve Derks, Igor Lausberg, Jordi van der Water, Mick Langendorff, Nick Bosman, Steve van Eijk, Tom van Maanen; DIEMEN: Chiara van der Meij; EEMNES: Bas van Hamersveld, Beau Klaver, Casper van Laren, Esmee Kaarsgaren, George van den Berg, Ivan Eek, Kim Bakker, Laura Stalenhoef, Sander de Leeuw, Sanne Geersing, Tim Lemmer, Yoshi Verwoert; HILVERSUM: Annika de Hiep, Arianna Oving, Chaima Boujjou, Colin Kelly, Colin van Waveren, David Vaivodin, Didi Daal, Friso Onstein, Jay Coutinho, Joey Steffers, Jordy Veereschild, Kirsty Meijerink, Linde Gortworst, Marije Gerritsma, Michelle Sloof, Mostafa Arefi, Nick de Waard, Paul Vos, Quinten Bree, Salaxsana Jesly, Anton Jeyarasa, Sam de Vos, Sharon Wingelaar, Sterre Verhoeve, Steven Brouwer, Tamàsz Luitwieler, Thijs van der Plas, Thijs van der Weijden, Wesley van het Nederend; HUIZEN: Açelya Demir, Anne Fleur, Grootenboer, Chantal de Gooijer, Chimène Snel, Daan Benschop, Eloy Smit, Isabeau van den Brink, J'Anique van Welie, Jarno van den Berg, Justin Vonk, Kayleigh Wallet, Kimberley van de Beek, Maissae Maach, Marijn van Caspel, Mark Molenaar, Matthijs van der Velde, Maud Kaarsgaren, Max Koopmanschap, Mike Molenaar, Naina Soekhai, Nick le Febre, Ouafae Emohamadian, Rafaël Ramdoelare, Panday, Sjonnie van Seventer, Stefano Posthumus, Thijs Hamburg, Tong Liu, Youssra El Bouhdifi, Zeger de Rooij; KORTENHOEF: Bas ter Stege, Romana Bekenkamp; LAREN: Floris Orsel, Koen Bubberman; LOOSDRECHT: Marijn Everts, Ruben de Groot, Sterre Pieterman; MUIDERBERG: Luna Schöningh; NAARDEN: Bart Schoormans, Daan Leyds, Demi Fokker, Jasper Steur, Nina Nieuwendijk; NEDERHORST DEN BERG: Daan Snel; SOEST: Jordy Hilhorst; WEESP: Chanthaphone Stroo

Vmbo Kaderberoepsgerichte leerweg

BAARN: Dewi Bouwmeester, Luke van der Ent, Winnie de Groot; BLARICUM: Joëlle Steenhuis, Maxime Hartog, Nina Veenman, Tessa van der Ent, Tyron Hulscher; BUSSUM: Amber Rietdijk, Béatrice Anker, Beau van Woensel, Daan Funken, Fay de Klerk, Hendrik Meijer, Karsten Sjoerds, Malijne Groenendaal, Martijn Verhaaf, Piet Gadella, Roeland Duym, Roman van Rooijen, Rosa Chrispijn, Sacha Diepeveen; EEMNES: Bruce van Haasen, Danique Schmidt, Irini Strilakos, Kim Lokker, Tim Hordijk; HILVERSUM: Danny Riemers, Emina Alatovic, Floor Verheyen, Isabel Galesloot, Jesse van Zon, Joep van der Beek, Juda Teune, Lieve van der Sloot, Meike Sijtsma, Ray Daal, Wouter de Man; HUIZEN: Amber Westland, Axel Marek, Colin Zwart, Daphne van Etten, Elena Constantinides, Esmee Blaas, Jeffrey Veerman, Julia de Groot, Kaitlin van den Dungen, Kevin Wiegers, Laila Zoubaa, Lucas Hausdörfer, Milo van der Hulst, Oumaima Messaoudi, Robin Broeke, Robin Zwart, Rosa Visser, Sem Visser, Stefan van der Veer, Teddy Faddegon, Thomas Kroese, Wesley de Jong; KORTENHOEF: Kim van Bijleveld, Michio Hagen; LAREN: Jeffrey Tomassen, Jeroen Beijer, Keke Klein Bog; MUIDEN: Leila Tumminaro; NAARDEN: Shardé Elstak; NEDERHORST DEN BERG: Joost Bergman, Sebastiaan Simons; SOEST: Kim Bruinenberg, Linda Kok; WILNIS: Joanne Steg

Vmbo Gemengde leerweg

BAARN: Sven de Jong; HUIZEN: Luca Wagenmakers, Sanne van den Bergh

Vmbo Theoretische leerweg

BAARN: Thom van Campenhout; BLARICUM: Emma Blom; BUSSUM: Bram Robeerst, Rik Groeneveld, Thijs Galle; EEMNES: Nancy Koops, Sammy-Jo Kuijer; HILVERSUM: Bjørn Franken, Kim van den Berg, Yasmin Salhi ; HUIZEN: Coen Koetsier; KORTENHOEF: Jelmer Hoekstra; SOEST: Jordi Kraaij, Marnix Mulder